foto3foto8foto7
foto4foto11
foto2foto5foto6foto7foto12

 

COM ENS DEFINIM?

PROJECTES 360º 

A dDisseny oferim serveis integrals de màrqueting, disseny i comunicació on-line i off-line orientats a assolir resultats i objectius de negoci.
Cada dia busquem maneres d’innovar, investiguem, descobrim noves tècniques i ens preparem per a nous reptes amb molta motivació i bon humor.
Tot l’equip de dDisseny aborda cada projecte amb un esperit diferenciador, forjant l’èxit en cada idea i en cada element a través de plantejaments innovadors, dissenys creatius i una acurada direcció amb més de 30 anys d’experiència.

QUÈ FEM?

MARCA
Entendre la identitat de la marca, conèixer els seus valors diferencials i com es posiciona respecte al consumidor, ens permet definir línies estratègiques de comunicació: naming, logotip, papereria, targetes, aplicacions… manual d’identitat corporativa.


MÀRQUETING / COMUNICACIÓ

Desenvolupem projectes globals per a entitats públiques i empreses privades, des de pimes fins a grans corporacions. Elaborem estratègies i plans a curt, mitjà i llarg termini. Dissenyem campanyes per entitats, empreses i productes. Creem continguts de comunicació i màrqueting adecuats a cada necessitat.
DISSENY GRÀFIC
Identitat corporativa: logotips, senyalètica. Publicitat: anuncis on-line i off-line, OPIS, etc. Material informatiu: díptics, catàlegs, revistes, flyers. Producció: cobrim necessitats d’impressió...RETOLACIÓ

La comunicació visual és la més important ja que és la que ens reforça i ens dóna la idea general del que som. A dDisseny som especialistes en disseny de retolacions interiors o exteriors: retols corporatius, disseny d’estands, disseny d’interiors, vehicles, lones, vinils, retolació d'oficines.
PACKAGING
Vols que la teva empresa porti el millor vestit? Vols que a més no surti car? Doncs nosaltres treballem el packaging de manera exclusiva donant-li la forma més adecuada amb els seus conceptes i el convertim en exclusiu i innovador.


WEB / XARXES SOCIALS
Creació i gestió de pàgines web corporatives (registre del domini, disseny, redacció de continguts i programació). Community Management: creació, assessorament i gestió de perfils a les principals xarxes socials. Posicionament SEO per millorar la presència i posicionament de web en els principals cercadors. Campanyes a Google Adwords.

 

EQUIP
El nostre equip està format per professionals de diversos àmbits, cohesionat i amb una llarga trajectòria comuna treballant braç a braç.
A més, per tal d’oferir les millors solucions tenim una gran flexibilitat organitzativa, adaptant el nostre equip a les necessitats de cada projecte.
Per aquest motiu, comptem amb una àmplia xarxa de col·legues professionals de diversos camps que col·laboren amb dDisseny: fotografia, e-commerce, aplicacions mòbils…

 

ON SOM?